O nama

Ključne značajke

Tvrtka NAUTICLINE® u vrlo kratkom vremenu profilirala se u kvalitetnog i pouzdanog partnera na području proizvodnje i prodaje nautičke opreme, te opremanja plovila. Od samog početka tvrtka je orijentirana na razvoj i proizvodnju inovativnih i kvalitetnih proizvoda pod vlastitim robnim markama. Pod zajedničkim imenom NAUTICLINE® na tržište smo plasirali robne marke CORKLINE® i YACHTFOAM® koje su proizvod vlastitog istraživanja i razvoja.

Osim proizvodnje i prodaje gotovih proizvoda, našim kupcima pružamo i savjetodavne usluge u primjeni proizvoda i sistema koje nudimo, kao i usluge ugradnje istih.

Naša prodajno-tehnička služba sastavljena od visoko-stručnog osoblja sa višegodišnjim iskustvom u primjeni, stoji Vam na raspolaganju u rješavanju svih eventualnih problema i nedoumica vezanih uz namjenu proizvoda koje nudimo.

U nadi da ćete nas prepoznati kao pouzdanog partnera, radujemo se budućoj suradnji.

CORKLINE® je visoko-kvalitetan, tehnološki napredan proizvod koji spaja najbolja svojstva gume i pluta. Kombiniranjem granula pluta i specijalnih veziva dobivena je visokokvalitetna podna obloga prikladna za oblaganje vanjskih i unutarnjih paluba na gotovo svim vrstama plovila za razonodu, te primjenu u ostalim vanjskim i unutarnjim prostorima izloženim vlazi.

YACHTFOAM® je inovativan i tehnološki napredan sistem koji se zbog svojih izuzetnih svojstava, modularnosti i univerzalnosti primjene nameće kao idealan odabir za kvalitetno oblaganje zidova i stropova, kako u plovilima, tako i u ostalim prostorima gdje se zahtijeva visoka dekorativnost i otpornost na vlagu. Osim u bijeloj, YACHTFOAM® dostupan je u i niz drugih boja.

U sigurnim ste rukama

Nauticline je tvrtka u sklopu Tehnoguma Grupe – Vodeće grupe za proizvodnju i preradu proizvoda od gume, pločastih materijala od polikarbonata, kartonske ambalaže, podnih obloga i proizvoda za uređenje plovila i interijera.

nauticline

Imate pitanja?

Nazovite ili pošaljite email upit

T: + 385 (0)1 2499 528
E: nauticline@nauticline.hr